Trappor

När det gäller klontrastmarkering av trappor så kan vi erbjuda en mängd olika varianter. 

Inomhus

Aluminiumcirklar

Vår enklaste lösning är en cirkel i aluminium som levereras färdig med häftämne. Kulören är antingen vit eller svart. Cirklarna monteras 12st. per meter. 

Försänkt med golvfärg

Vi fräser 2-3mm djupt och fyller med golvfärg. Färgen går att bryta om trappan är väldigt ljus eller mörk. Om materialet i trappan har mycket struktur går det att sanda färgen för att få mer struktur även på kontrastmarkeringen.

Utomhus

Termoplast - Ovanpåliggande

Vår ovanpåliggande termoplastlösning fungerar utmärkt i trappor som där snöröjning vanligvis inte sker. För att få bästa tänkbara vidhäftning använder vi primer innan vi bränner fast termoplasten. Termoplastcirklarna finns i svart och vitt som standard men går att få i flera olika färger. Markeringarna kan fås som cirklar eller rak linje i flera olika bredder.

Termoplast - Försänkt

Med en försänkt termoplastlösning behöver man inte oroa sig för att markeringarna ska försvinna vid snöröjning. Vi fräser 2-3mm ner i trappan och bränner fast termoplast. Givetvis använder vi även här primer för att få bästa tänkbara vidhäftning. Markeringarna kan fås som cirklar eller rak linje i flera olika bredder.

POM - Trätrappor

I trätrappor använder vi oss av svarta eller vita puckar av POM-plast. Dessa monteras försänkt med hjälp av lim. POM-plasten är slitstark och behåller sitt utseende under lång tid.

Försänkt stenpuck

 

 

Referensbilder

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.